Η Τρύπια Σπηλιά στον Υμηττό

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το πώς θα φτάσετε και εσείς σε άλλο ένα όμορφο και ξεχωριστό φυσικό τοπίο κοντά στην Αθήνα. Ο λόγος για την τρύπια ή στρογγυλή σπηλιά στον Υμηττό. Δεν είχα ξανά ακούσει για την ύπαρξη της μέχρι που είδα  φωτογραφία από μια διαδικτυακή μου φίλη και κατευθείαν κατάλαβα ότι είναι άλλο ένα μοναδικό φυσικό τοπίο της πόλης που πρέπει να ανακαλύψω. 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ :

Πατώντας στο χάρτη θα σας μεταφέρει στο σημείο εκκίνησης της διαδρομής , Η σπηλιά βρίσκεται πιο κοντά από την Νότια πλευρά του Υμηττού στην Τερψιθέα. Αυτή την διαδρομή ακολούθησα και εγώ.

Σημείο Εκκίνησης

Αν επιχειρείτε πρώτη φορά να φοράτε σχετικά ελαφρύ ρουχισμό αφού θα περπατήσετε αρκετά μέχρι την σπηλιά. Εννοείται παπούτσι περιπάτου και ιδανικά να πιάνει και τον αστράγαλο για μεγαλύτερη ασφάλεια. Μην κάνετε το λάθος και πάτε με απλό αθλητικό υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσετε αν δεν είστε έμπειροι. 

H διαδρομή μου 
Παραπάνω φαίνεται η φωτογραφία με την διαδρομή. Κατέγραψα τη επιστροφή μιας και στο πήγαινε έκανα αρκετές στάσεις για φωτογραφίες και βίντεο. Σε αυτό το Λινκ φαίνονται περισσότερες πληροφορίες από το suunto app.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΙΑ ΣΠΗΛΙΑ :

0 Comments