ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ ΓΙΑ LOW COST: Τι να επιλέξεις αναλόγως τον προορισμό και τα γούστα σου!

H αγορά των αποσκευών (Backpack ή Cabin bag) είναι πολύ σημαντική. Ο εξοπλισμός πρέπει να είναι καλής ποιότητας ώστε να μας ακολουθεί πιστά σε κάθε ταξίδι χωρίς προβλήματα. Είναι προτιμότερο να δώσεις κάτι παραπάνω στην αρχή παρά πολλές φορές από λίγα δαπανώντας στο τέλος μεγαλύτερο ποσό. Μέσα από το αυτό το άρθρο ελπίζω να σε βοηθήσω να επιλέξεις σωστά. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.


BACKPACKS  

Κατά την γνώμη μου ο βασιλιάς των αποσκευών .Ένας ταξιδιώτης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει ένα σακίδιο πλάτης στην ντουλάπα του. Είτε ταξίδι είτε εξόρμηση πρέπει να είναι έτοιμο και "αρματομένo" για να σε ακολουθήσει.

  • Trekking Backpacks : Για όσους αρνούνται την πολυτέλεια και την ευκολία. Ιδανικό για έναν low budget traveller που έχει ονειρευτεί ταξίδι με autostop , τρένα  και πολύ περπάτημα χωρίς να τον απασχολεί το που θα κοιμηθεί. Αν πάλι προτιμάς το δωμάτιο και το αυτοκίνητο αλλά θες το σαββατοκύριακο να πας για ένα camping με τους φίλους σου τότε και για σένα είναι μια καλή επιλογή ένα τέτοιο backpack.Το σακίδιο αυτό θα είναι ο πιστός σου σύντροφός στα ταξίδια και τις υπαίθριες περιπέτειες οπότε να κάνεις καλή επιλογή ! 
My Choice


Δες Εδώ την λίστα με όλα τα Trekking Backpacks !

  • Laptop Backpacks (ιδανικό και για καμπίνα σε low cost): Aν είσαι από τους τύπους που θέλουν να βλέπουν σειρές και ταινίες , να δημιουργούν περιεχόμενο ή να δουλεύουν  κατα την διάρκεια του ταξιδιού τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις ένα backpack από τα παρακάτω.
My Choice ✔

 
Δες Εδώ την λίστα με όλα τα Laptop Backpacks

  • Camera Backpacks : Αν διαθέτεις φωτογραφικό εξοπλισμό που θες να έχεις πάντα μαζί σου κερδίζοντας ταυτόχρονα χώρο και ευελιξία τότε δοκίμασε αυτό που σου προτείνω και δεν θα το μετανιώσεις!
My Choice ✔


Δες Εδώ την λίστα με όλα τα Camera Backpacks

CABIN BAGS

Πάντα έχω στην Ντουλάπα μου μια Cabin Bag με σκληρό περίβλημα ώστε εκεί μέσα να κρατάω προστατευμένα εύθραυστα και ευαίσθητα αντικείμενα. Τα ροδάκια σου δίνουν μια ευκολία και ευελιξία στην μετακίνηση αφού μπορείς να βάλεις από πάνω και το backpack ώστε να μην είσαι συνεχώς φορτωμένος επιβαρύνοντας έτσι την μέση σου.

My Choice ✔

Δες Εδώ την λίστα με όλες τις Cabin Bags

Ελπίζω να σε βοήθησα να επιλέξεις την σωστή χειραποσκευή για τον επόμενο προορισμό ! αν δεν το εχεις κάνει είδη ρίξε και μια ματιά στα TOP 5 αξεσουάρ ταξιδιού για να σε κρατήσουν οργανωμένο..

0 Comments