Το δικό μου ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη!

Ένα από τα ταξιδιωτικά μου όνειρα ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη ήταν πάντα ψηλά στην λίστα μου. Το ταξίδι με τρένο ενέχει ένα βαθμό ενθουσιασμού και αδρεναλίνης παραπάνω για όσους έχουν το χρόνο και θέλουν να χωρέσουν στο ταξίδι τους όσο περισσότερες εικόνες γίνεται. Οι χαμηλοί ρυθμοί, ο μεγαλύτερος χώρος και ο κόσμος που ξετυλίγεται σιγά-σιγά από ένα παράθυρο, είναι μια μαγική ταξιδιωτική εμπειρία, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα του αεροπλάνου.

Το 2021 ήταν η Ευρωπαϊκή χρονιά των τρένων! Μια γιορτή των σιδηροδρόμων που κορυφώνεται με το ConnectingEurope Express. Το ιστορικό τρένο της Ευρώπης που σκοπό έχει να ενώσει όλες τις χώρες μεταξύ τους. Θα ξεκινήσει από την Λισαβώνα και αφού διασχίσει 26 χώρες , διανύσει 20 000 χιλιόμετρα , περάσει από 33 σύνορα θα καταλήξει μετά από 36 μέρες (7 Οκτωβρίου) στο Παρίσι. 

Είχα την τιμή να επιλεχτώ ως ένας από τους 12 ευρωπαίους travel ιnfuencers και να ταξιδέψω με το ιστορικό τρένο της Ευρώπης για 12 μέρες από την Λισαβώνα μέχρι το Ζάγκρεμπ.

Το ConnectingEurope Express μου έδωσε την ευκαιρία να εκπληρώσω άλλη μια ταξιδιωτική εμπειρία. Το δικό μου Eurotrip με τρένο ανακαλύπτοντας χώρες της Ευρώπης από το παράθυρο του βαγονιού μου.

Δες τα τρία επεισόδια που δημιούργησα από αυτή την μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία  εμπειρία! 


ταξιδι με τρενο στην ευρωπη , ταξιδι με τρενο στην ευρωπη απο αθηνα, ταξιδι με τρενο στην ευρωπη τιμες, οργανωμενα ταξιδια με τρενο, ελλαδα εξωτερικό με τρενο  , ταξιδι με τρενο στην ευρωπη για νεους


0 Comments