Για να είσαι εδώ , πιθανόν είναι η πρώτη φορά  που είδες ή διάβασες κάτι από τον kdexplorer. Χαίρομαι πολύ που μπήκες στο κόπο να μάθεις λίγα λόγια για μένα....

Ονομάζομαι Δημήτρης Καρβέλης γεννήθηκα στη Γλώσσα Σκόπελου , οι σπουδές όμως με έφεραν στην Αθήνα όπου και συνεχίζω να εργάζομαι ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών. Δεν θα με έλεγα παιδί της πόλης αντιθέτως με κάθε ευκαιρία τρέχω στη θάλασσα ή σε κοντινό βουνό για να ξεφύγω από την καθημερινή ρουτίνα.Ζώντας λοιπόν μια "φυσιολογική ζωή" που σημαίνει , καθημερινή δουλειά και  περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, αντιλήφθηκα πως αυτός χρόνος είναι πολύτιμος και δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένος. Έτσι μπήκαν στην ζωή μου τα ταξίδια και οι εξορμήσεις. Γυρίζοντας από κάθε προορισμό ένιωθα τόσο πλούσιος από εικόνες και αναμνήσεις που κατευθείαν σκεφτόμουν τον επόμενο. Είτε κοντά στη πόλη μου είτε πιο μακριά τα συναισθήματα που βίωνα ήταν ίδια. Ένιωθα πραγματικά ελεύθερος, χαρούμενος και ταυτόχρονα δυνατός και πλήρης να αντιμετωπίσω ξανά την καθημερινή ζωή της πόλης. 
Παράλληλα με τα ταξίδια ένιωθα και την ανάγκη να μοιραστώ όλα αυτά τα συναισθήματα και με τους ανθρώπους γύρω μου. Τότε ακριβώς μπήκε στη ζωή μου ο kdexplorer ένας Travel Content Creator ή απλά ένας εξερευνητής που σκοπό έχει να σου δείξει τις ομορφιές της φύσης ανακαλύπτοντας παρέα την μαγεία των ταξιδιών. Μέσα από τις ιστορίες μου δεν θα δεις συμβουλές για το που θα μείνεις , που θα φας , ποια πόλη θα επισκεφτείς. Αντίθετα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις μαζί με έναν πραγματικό ταξιδιώτη και επιλογή δική σου! Στο τέλος όμως θα είμαι πραγματικά χαρούμενος αν έχω καταφέρει να σε μυήσω στον όμορφο κόσμο των ταξιδιών.
Πως το ταξίδι είναι ο γνώση. Γνώση για άλλους πολιτισμούς, άλλες θρησκείες, άλλες γεύσεις, άλλα ήθη και έθιμα, άλλους ανθρώπους. Μα πάνω απ' όλα είναι γνώση για τον ίδιο σου τον εαυτό! Δεν έχει σημασία το που και το πόσο μακριά θα πας με παρέα η μόνος σημαντικό είναι να ζήσεις κάτι καινούργιο και μοναδικό!

Ακολούθησε με