ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Skip to main content

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Read on English


Γεια σου ,
Είμαι ο Δημήτρης τα τελευταία δύο χρόνια ξεκίνησα να μοιράζομαι μέσω των social media τις περιπέτειες και τις εμπειρίες μου από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό . Στόχος μου είναι να εμπνεύσω τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με την φύση , τις δραστηριότητες γύρω από αυτή και να αναζητήσουν την μαγεία των ταξιδιών . Με μεγάλη μου χαρά χρόνο με το χρόνο η ανταπόκριση είναι μεγάλη  αφού οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεασμένοι από τους γρήγορους ρυθμούς της κοινωνίας μας εξορμούν όλο και περισσότερο εντός και εκτός της χώρας .

Καθημερινά χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται την προσωπική μου σελίδα στον instagram αλλά και το προσωπικό μου ιστολόγιο το οποίο  η επισκεψιμότητα του είναι ανοδική . Τις προάλλες κάπου διάβασα το εξής : "Αν θες να πας γρήγορα περπάτησε μόνος σου , αν θες να πας μακριά περπάτα με παρέα !! " για μένα παρέα είναι οι συνεργάτες μου . Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να έχω μαζί μου τους καλύτερους είδη CanonGreece,ΤravelVibe, Outdooractivities.gr , Booking .com με ακολουθούν στις εξορμήσεις και τα ταξίδια μου .

Στο προσωπικό μου blog στο πεδίο Partners φαίνονται οι συνεργάτες μου όπως επίσης και στα Highlights στο Instagram όπου μετρώ 20228 followes .Έχω ορίσει ένα μικρό πόσο συνδρομής 100Ε ανά έτος . Φυσικά η συνεργασία δεν θα είναι μόνο αυτή μπορώ να προβάλω υπηρεσίες και προϊόντα σας  μέσω των social media και το κανάλι μου στο Youtube .

Για οποιαδήποτε απορία έχεις αλλά και περισσότερες πληροφορίες για το  πως μέσα από την συνεργασία μας θα κερδίσουμε και οι δύο μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Θα χαρώ πολύ να απαντήσω σε οπουδήποτε ερώτηση .

~ kdexplorer10@gmail.com ~