Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Γεια σου ,
Είμαι ο Δημήτρης τα τελευταία δύο χρόνια ξεκίνησα να μοιράζομαι μέσω των social media τις περιπέτειες και τις εμπειρίες μου από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.Στόχος μου είναι να εμπνεύσω τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με την φύση,τις δραστηριότητες γύρω από αυτή και να αναζητήσουν την μαγεία των ταξιδιών.Με μεγάλη μου χαρά χρόνο με το χρόνο η ανταπόκριση είναι μεγάλη  αφού οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεασμένοι από τους γρήγορους ρυθμούς της κοινωνίας μας εξορμούν όλο και περισσότερο εντός και εκτός της χώρας.

Αν διαθέτετε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία που ταιριάζει με το είδος που εκπροσωπώ,θα χαρώ ιδιαιτέρως να συνεργαστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μου ~ kdexplorer10@gmail.com ~

Είδη Συνεργασίας

  1. Social Media Posts: Υπάρχει επιλογή προωθητικών αναρτήσεων στα social media του site, που μπορούν να περιέχουν κείμενο, φωτογραφίες, links, video (Instagram-Youtube) .
  2. Giveaways: Υπάρχει η επιλογή διαγωνισμού προϊόντων και υπηρεσιών, αρκεί αυτά να συμβαδίζουν με τον ταξιδιωτικό χαρακτήρα του site.
  3. Banner Advertising: Υπάρχει επιλογή τοποθέτησης διαφήμισης με Banner σταθερά σε εμφανή σημείο στην αρχική σελίδα του site.
  4. Sponsored- Review Post: Υπάρχει επιλογή δημιουργίας ειδικού άρθρου με περιεχόμενο, που στόχο θα έχει να επικοινωνήσει το brand σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάποιες από τις συνεργασίες  μου


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σαν Lowbudget traveller περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσω τον εξοπλισμό μου ή να αγοράσω κάτι καινούργιο . Μια από αυτή την στιγμή πλησιάζει σύντομα !! Black Friday λοιπόν όποτε έτρεξα στα @public_stores να δω τι παίζει . Η αλήθεια είναι ότι κάτι βρήκα 😉 . ✔ Garmin Fenix 5x ✔Canon M50 ✔Huawei P30 pro ✔Toshiba Dynabook ---------------------------------------------------- #publicistasgreece #public_stores #publicblackfriday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Traveller |Blogger |Vlogger (@kdexplorer10) στιςΔείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

. ~Βλέποντας το κόσμο από τα 11000 πόδια είναι κάτι μαγικό. Τα επόμενα 40 περίπου δευτερόλεπτα θα νιώσεις κάτι μοναδικό, θα πετάξεις πάνω από τα σύννεφα και θα ζήσεις για λίγο στα άκρα απόλαμβάνοντας την αδρεναλίνη στο σώμα σου. Μόλις ανοίξει το αλεξίπτωτο όλα έχουν τελειώσει πάρε βαθιές ανάσες και απόλαυσε το φυσικό τοπίο κάτω από τα πόδια σου. Σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία που θα θυμάμαι για πάντα!! Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση την καλύτερη ομάδα - παρέα 🙏🙏 @skydivegreece 🙏🙏 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #gopro #tandemskydive #skydivegram #skydivers #skydivegreece #gopro_moment #skydive_addicts #skydiveathens #skydive4fun #goprolife #adventuretime #selfie #ilovetravel #goprolifestyle #skydiveamazing #amazingview #gopro_captures #earth #faceoftheday #skydiverlife #skydive #travelblog #traveler #skydiver #adventure #skydivetravel #awesome #awesome_shots

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Traveller |Blogger |Vlogger (@kdexplorer10) στις