Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣΓεία σου σε καλωσορίζω στο προσωπικό μου Blog,

Tα τελευταία δύο χρόνια ξεκίνησα να μοιράζομαι μέσω των social media τις περιπέτειες και τις εμπειρίες μου από τα ταξίδια και τις εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.Στόχος μου είναι να εμπνεύσω τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με την φύση,τις δραστηριότητες γύρω από αυτή και να αναζητήσουν την μαγεία των ταξιδιών.Με μεγάλη μου χαρά χρόνο με το χρόνο η ανταπόκριση είναι μεγάλη  αφού οι περισσότεροι άνθρωποι επηρεασμένοι από τους γρήγορους ρυθμούς της κοινωνίας μας εξορμούν όλο και περισσότερο εντός και εκτός της χώρας.

Καθημερινά χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται την προσωπική μου σελίδα στον instagram αλλά και το προσωπικό μου ιστολόγιο το οποίο λειτουργεί μόλις οκτώ μήνες και η επισκεψιμότητα του είναι ανοδική.Τις προάλλες κάπου διάβασα το εξής : "Αν θες να πας γρήγορα περπάτησε μόνος σου , αν θες να πας μακριά περπάτα με παρέα " για μένα παρέα είναι οι συνεργάτες μου.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να έχω μαζί μου τους καλύτερους είδη Canon Greece ,Τravel Vibe , Outdooractivities.gr, Booking.com με ακολουθούν στις εξορμήσεις και τα ταξίδια μου .

Στο προσωπικό μου blog στο πεδίο Partners όπως επίσης και στο προφίλ μου στο instagram φαίνονται οι συνεργάτες μου .Έχω ορίσει ένα μικρό πόσο συνδρομής ανά έτος.Φυσικά η συνεργασία δεν θα είναι μόνο αυτή μπορώ να προβάλω υπηρεσίες και προϊόντα σας  μέσω των social media και το κανάλι μου στο Youtube. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία έχεις μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου
kdexplorer10@gmail.com.